Gå til hovedmeny


Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Topo Experience Pro V3 - Norway


Garmin logo
For tur- og fritidsbruk kan vi tilby svært gode norske turkart til GPS'en i målestokk 1:50 000. Topo Experience Pro v3 leveres på et forhåndsprogrammert minnekort (microSD i SD-kort adapter). Du kan begynne å bruke kortet med en gang i en hvilken som helst kompatibel bærbar Garmin GPS.

  • Detaljert topografisk vektorkart med oppdatert data fra Statens Kartverk i målestokk 1:50 000
  • Topo Experience Pro v3 for du hele Norge på en minnebrikke.
  • Rutbare veier og stier for gang- og sykkelturer. (ActiveRouting funksjonalitet)
  • Inneholder karttips, veier, stier, høydekurver, hytter og turstier fra Den Norske Turistforening mm.
  • Søkbare navn
  • 3D visning og skyggekart
  • Planlegg eller analyser turen din med programmet BaseCamp (PC/Mac)
I vår vareliste for digitale topokart finner du også kart over Svalbard i 1:100 000

Norge 1:50000
Hele Norge finnes nå med topografiske kart på vektorform for innlasting til Garmin GPS, eller evt. bruk på PC. Kartene er velegnet til alle slags turer og feltregistreringer. Kartproduktene distribueres på microSD i SD-kort adapter og bygger på følgende kartdata: © Geoinsight AS 2012 - Statens kartverk / KKD / NINA, © Garmin 2012.

Ruter som genereres av den automatiske ActiveRouting funksjonen i Topo Experience Pro er bare forslag, og er ikke ment for generell navigasjon eller rutevurdering. Kartdata er ikke egnet for navigering med bil. Topo Experience Pro er heller ikke egnet for bruk i å kontrollere autopilotsystemer.

Innhold og format av kartet
Topo Experience Pro v3 er et vektorkart som dekker Norge i målestokk 1:50 000. Fordelen med denne type kart, er at et stort volum av nyttig referanseinformasjon kan vises med full klarhet og lesbarhet, uansett zoom-nivå. Slik kan man sikre at det aldri blir for mye eller for lite informasjon i bildet.

Topografi
Kartet har en detaljert digital terrengmodell som gjør at kartbildet vises grafisk basert på høyde. Dette er en ekstremt nyttig funksjon når det gjelder å orientere seg i forhold til bakknivå. Kartet kan også vises i tredimensjonal modus i BaseCamp og på enkelte Garmin enheter. Kartets konturlinjer representerer 40m høydekoter i fjellområdene og 5m i slettere terreng.

ActiveRouting i BaseCamp og andre GPS enheter
De ulike ActiveRouting funksjonene støttes både i BaseCamp og på Montana, GPSmap62 og Oregon x50 serien.

VIKTIG INFORMASJON: Rute-resultatene er systemgenererte forslag og tar ikke hensyn til dyktighet eller fysiske evner til brukeren. Det er derfor viktig at den foreslåtte ruten vurderes hensiktsmessig av brukeren i hensyn til attraktivitet og sikkerhet.

ActiveRouting funksjonalitet
ActiveRouting er ment som et supplement for å hjelpe deg med ruteforslag basert på hvordan og hvilket terreng du tar deg frem i. Topo Experience Pro v3 gjør det mulig å tilpasse og planlegge ruter ut ifra hvilken aktivitet. Forhåndsdefinerte aktivitetsprofiler er inkludert i BaseCamp og kompatible GPS enheter.

Kompatible enheter
Alpha®, Astro®, Dakota® 10, Dakota® 20, Dakota® 20, Edge® 1000, Edge® 800, Edge® 810, Edge® Touring, epix™, eTrex® 20, eTrex® 20x, eTrex® 30, eTrex® 30x, eTrex® Touch 25, eTrex® Touch 35, GPSMAP® 62, GPSMAP® 62s, GPSMAP® 64, GPSMAP® 64s, GPSMAP® 64st, GPSMAP® 78, GPSMAP® 78s, GPSMAP® 62sc, Montana® 600 Moto pluss City Navigator Europa, Montana® 610, Montana® 650t, Montana® 680, Montana® 680t, Montana® 600, Montana® 650, Montana® 650t, Monterra™, Oregon® 450, Oregon® 450t, Oregon® 550, Oregon® 550t, Oregon® 600, Oregon® 600t, Oregon® 600t, Oregon® 650, Oregon® 650t.

ADVARSEL:
"Statens kartverk er rettighetshaver til datasettet N50 kartdata som er benyttet til å fremstille dette produktet. De digitale kartene som inngår i produktet tillates ikke benyttet til andre formål enn til visning i Garmin GPS. Ett eksemplar av produktet kan bare benyttes sammen med ett enkelt instrument. Det er ikke tillatt å kopiere hele - eller deler av - innholdet og distribuere til andre."Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Himmelkalenderen 2023 Norske amfibier og reptiler
Insektene i hagen Frøboka
Artsmangfold i skog Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Hvem er den lille fuglen der? Norsk lavflora i farger
Fugledagbok Mossor
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Norske amfibier og reptiler
Insektene i hagen Frøboka
4 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid