Med tekst, bilder og piktogrammer, beskriver forfatteren de 11 soppenes kjennetegn, sesong, utbredelse og voksested. Hun har også tatt med noen forvekslingsarter man bør kjenne til. De 11 soppene er sikre å plukke og spise, og med den lille soppboken som trygg veileder, er det bare å dra på sopptur. I boken er det også tips om konservering og oppbevaring av sopp.
Sopp på tur
11 smakfulle og sikre matsopper
Sopp på tur. 11 smakfulle og sikre matsopperer en hendig liten bok som passer perfekt i kurven eller sekken når du skal på sopptur.
kr 113
Tilgjengelighet Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Relaterte produkter
-
Fungi of Switzerland vol.1.
Ascomycetes
6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
Ravinene – Østlandets jungel
Ravinene – Østlandets jungel tar for seg alle sider av ravinelandskapet på Østlandet med hovedfokus på Romerike, men områder i Østfold er også omtalt.
-
SOPP – håndboka
De BESTE stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper
En komplett håndbok for alle soppelskere! SOPP-håndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur.
-
Fungi of Switzerland vol.2.
Heterobasidiomycetes, Aphyllophorales, Gastromycetes
Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm (528 arter), Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.