Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!


Arktis

Livet i en verden av is og snø

Tilgjengelighet: Utgått vare
Siden midten av 1990-tallet har Ole J Liodden og Felix Heintzenberg jevnlig besøkt forskjellige deler av Arktis, fra kysten av Nord-Norge til Svalbard, Grønland, Canada, Alaska og Russland. Dette har nå resultert i en praktbok om Arktis.
Varenummer830050
Forlag/produsentNaturfokus forlag
ForfatterLiodden, O., Heintzenberg, F.
Utgivelsesår2016-09
Antall sider208s
Fotos - illustrasjonerFargefotos
InnbindingHard perm
ISBN9788293170013
SpråkNorsk

Boka "Arktis – livet i en verden av is og snø ", gir deg et innblikk i livet til dyr og planter i Arktis. Du blir tatt med på en reise fra den arktiske sommeren våkner til liv etter vintersøvnen, og mengder av trekkfugler legger ut på en lang reise hjem.


De som kjøpte Arktis kjøpte også
Frøautomat med beskyttelse - stor
Pris: 698
Birdpen-Set
Pris: 161
Fuglefryd
Pris: 399
Amazing Arctic
Pris: 349
Great Auk Islands, a field biologist in the Arctic
Pris: 712
Det brøler i hjortelia
Pris: 169
Ducks of Britain and Europe
Pris: 712

Siden midten av 1990-tallet har Ole J Liodden og Felix Heintzenberg jevnlig besøkt forskjellige deler av Arktis, fra kysten av Nord-Norge til Svalbard, Grønland, Canada, Alaska og Russland. Dette har nå resultert i en praktbok om Arktis, hvor storslåtte bilder blir kombinert med informativ og spennende lesning om livet langt oppe i nord.

Boka "Arktis – livet i en verden av is og snø", gir deg et innblikk i livet til dyr og planter i Arktis. Gjennom seks kapitler (208 sider) blir du tatt med på en reise fra den arktiske sommeren våkner til liv etter vintersøvnen, og mengder av trekkfugler legger ut på en lang reise hjem. Tundraen blir forvandlet til et frodig hjem for fugler, smågnagere, fjellrever og andre dyr, og dette er en intens periode med livslyst i lysets tid.

Livet i nord er kun mulig om man har fysiologiske og adferdsmessige tilpasninger som gjør at man kan overleve i Arktis, spesielt for de fuglene og dyrene som ikke trekker sørover om vinteren. Noen dyr er til og med helt avhengig av isen og kuldegrader for å leve det livet de gjør i drivisen. Med tydelige klimaendringer i nord er livet på tynn is noe flere dyr må forholde seg til i Arktis. Drivisen er svært viktig for økosystemet i Arktis og i isbjørnens rike tar boka opp hvilke utfordringer isbjørnen har – ikke bare på grunn av klimaendringer – men også i forhold til hardt jaktpress og områder med ikke-bærekraftig forvaltning. I bokas siste kapitel tilbake til skyggesiden kan du lese om hvordan dyrene forbereder seg på den kalde årstiden som er i anmarsj – i visshet om at Arktis igjen vil komme på solsiden om et halvt års tid.De som søkte Arktis søkte også
Maur i Norge
Pris: 450
The Biology of Polar regions
Pris: 716
Norsk ringmerkingsatlas vol.1.
Pris: 149
Norsk ringmerkingsatlas
Pris: 348
101 gode råd for naturfoto
Pris: 249
Meisenes hemmelige liv
Pris: 249Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Stikkevepser i Norge Gyldendals store fugleguide (myk perm)
The Gelechiidae of North-west Europe Et øye for Øyenstikkere
Artsmangfold i skog Nordens fjärilar
Sopp på tur Bondens kulturmarksflora for Midt-Norge
Nattens lydløse jegere Maur i Norge

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid